Informare şedinţă Comitet Director 11.02.2014

1. S-a aprobat începerea negocierilor privind preluarea Galei Uniter care va fi organizată la Târgu Mureş.

2. S-a aprobat începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract de asociere cu Primăria municipiului Braşov pentru organizarea selecţiei pentru Eurovision 2014, asociere care nu implică cheltuieli financiare din partea SRTv.

3. Domnul Dragoş Bocanaciu, preşedintele SPUSTv a solicitat administraţiei SRTv o poziţie oficială în cea ce priveşte neacordarea îndemnizaţiei de recuperarea forţei de muncă aferent anului 2014 în cazul angajaţilor care deja au solicitat concediu de odihnă. De asemenea a fost solicitat un punct de vedere în cea ce priveşte plata orelor suplimentare dat fiind faptul că numărul de ore suplimentare intrate în plată diferă de la un compartiment la alta fiind necesară o uniformizare în acest sens în conformitate cu legislaţia în vigoare. În cazul nerezolvării acestor probleme SPUSTv va solicita întrunirea Comisiei Paritare.

4. S-a aprobat începerea negocierilor cu societatea “Art Focus International” în vederea elaborării unei noi concepţii de regie, scenografie pentru cele 12 melodii care vor fi selectate pentru finala Eurovision 2014.

5. S-a aprobat rezilierea contractului dintre TVR3 şi S.C. MB STUDIO SRL .

6. S-au aprobat 7 ajutoare material pentru salariaţi ai SRTv pe baza unui material prezentat de doamna doctor Carmen Buşneag.

Biroul Executiv