Informare Şedintă CD din 11.03.2014

1. S-a aprobat începerea negocierilor privind preluarea Galei Uniter care va fi organizată la Târgu Mureş.

2. S-a aprobat începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract de asociere cu Primăria municipiului Braşov pentru organizarea selecţiei Eurovision 2014, asociere care nu implică cheltuieli financiare din partea SRTv.

3. Domnul Dragoş Bocanaciu, preşedintele SPUSTv, a solicitat administraţiei SRTv o poziţie oficială în cea ce priveşte neacordarea îndemnizaţiei de recuperare a forţei de muncă (a primei de concediu) aferentă anului 2014 pentru salariații care au solicitat deja concediu de odihnă. De asemenea a fost solicitat un punct de vedere în ceea ce priveşte plata orelor suplimentare, dat fiind faptul că numărul maxim de ore suplimentare plătite diferă de la un compartiment la altul. S-a solicitat o uniformizare, în conformitate cu legislaţia în vigoare. În cazul nerezolvării acestor probleme, SPUSTv va solicita întrunirea Comisiei Paritare.

4. S-a aprobat începerea negocierilor cu societatea “Art Focus International” în vederea elaborării unei concepţii de regie și scenografie pentru cele 12 melodii care vor fi selectate pentru finala Eurovision 2014.

5. S-a aprobat rezilierea contractului dintre TVR3 şi S.C. MB STUDIO SRL .

6. S-au aprobat 7 ajutoare materiale pentru salariaţi ai SRTv, pe baza materialului prezentat de doamna doctor Carmen Buşneag.

Biroul Executiv