Informare Şedintă CD din 18.02.2014

1. A fost aprobată încheierea unui contract de servicii de asistenţă, reprezentare şi consultanţă juridică (pentru problemele apărute cu RDS-RCS şi firma de construcţii care a construit "corpul de ştiri").

2. A fost aprobată plata costurilor tehnice aferente unor transmisiuni sportive.

3. A fost aprobată prelungirea contractului de furnizare a energiei electrice în imobilul în care îşi desfăşoară activitatea corespondentul din Buzău.

4. S-a aprobat încheierea unui contract între SRTv şi S.C. Lanto Communication pentru înregistrarea şi difuzarea concertului "Primăvara Magică" de la Ateneul Român. Contractul nu implică cheltuieli din partea SRTv.

5. S-a aprobat demararea procedurilor de închiriere a unor echipamente de iluminare, ecrane, sunet şi travelling electric pentru lansarea grilelor TVR în data de 1.03.2014, la Braşov.

6. S-a aprobat încheierea unui contract între SRTv şi compania C-Major (Germania) pentru achiziţionarea drepturilor de difuzare a unui program muzical.

7. S-a aprobat achiziţionarea a 53 de hard disk-uri pentru montaj, pentru înlocuirea celor uzate.

8. S-a aprobat încheierea unui contract de servicii de mentenanţă pentru softul folosit de Departamentul Economic la calcularea salariilor.

9. S-a aprobat încheierea unui contract cu S.C. RER Ecologic Service REBU S.A., având ca obiect ridicarea-evacuarea deşeurilor industriale.

10. S-a aprobat încheierea unui contract de parteneriat pentru difuzarea unor spectacole pentru copii (Teatrul Ariel - Tg.Mures , "Jurnalul unui nebun" şi "Hess")

11. S-au aprobat 5 ajutoare materiale pentru salariaţii SRTv pe baza unui material prezentat de doamna doctor Carmen Buşneag.

12. S-a aprobat încheierea unui contract cu Federaţia Româna de Schi şi Biatlon pentru transmiterea etapei de Cupă Mondială de sărituri cu schiurile – feminin, care va avea loc la Râşnov, între 1-2 martie 2014.

13. S-a aprobat începerea negocierilor pentru achiziţionarea mijloacelor tehnice necesare realizării unei coproducţii, conform standardelor tehnice impuse de deţinătorul de drepturi pentru Concursul feminin de sărituri cu schiurile de la Râşnov.

14. S-a propus spre avizare proiectul de hotărâre privind aprobarea elementelor de siguranţă ale contractului pentru achiziţionarea de echipamente de iluminat tehnologic.

Biroul Executiv