Informare in legatura cu sedinţa Comitetului Director din data de 21.01.2014

Cele mai importante puncte de pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Director :

1. Licitaţia electronică pentru achiziţia unui număr de 140 de autoturisme s-a încheiat, câştigătoarea licitaţiei este societatea BCR Fleet Management însă s-a decis amânarea semnării contractului din motive de oportunitate.

2.Un număr de 6 jurnalişti de la Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive au depus cereri prin care solicită Comitetului Director derogare de la Regulamentul Intern art.31 pentru a putea colabora cu alte instituţii media.Comitetul Director a fost de acord cu cererea jurnalistilor sub rezerva obligativităţii instituţiilor media în cauză să precizeze (menţioneze) că respectivii jurnalişti sunt angajaţi ai SRTv.

3. In Comitetul Director s-a prezentat o informare referitoare la procesul electoral incheiat saptamina trecuta. Nu au existat puncte de vedere din partea membrilor CD si s-a mentionat ca nu este de competenţa acestei structuri analizarea situaţiei create după validarea rezultatelor finale ale alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor salariaţilor în cadrul Consiliul de Administraţie al SRTv.

4. S-au aprobat ajutoare materiale pentru un număr de 5 persoane pe baza unui material prezentat de d-na doctor Carmen Buşneag.

Dragoş Bocanaciu,
preşedinte S.P.U.S.T.V.