INFORMARE
    Ședință CD – 8.04.2014

1. Se aprobă începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract între SRTv şi Asociaţia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), care va avea ca obiect transmiterea pe TVR 1 a Galei de Închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), ediţia a XIII-a.

2.Se aprobă începerea negocierilor între SRTv şi o casă de producţie în vederea încheierii unui contract de coproducţie pentru filmarea unui spot Henkel având-o ca imagine pe Iuliana Tudor, conform expunerii de motive nr. 82411/02.04.2014 .

3. Se aprobă începerea negocierilor între SRTv şi compania ARTE FRANCE din Franţa privind achizitionarea drepturilor de difuzare a unui pachet de programe.

4. Se aprobă demararea procedurilor de achiziţie a serviciilor de suport şi mentenanţă pentru sistemul informatics ENPS, pe o perioadă de 3 luni.

5. Se aprobă demararea procedurilor pentru achiziţia unei plăci video pentru înlocuirea celei defecte aflată în componenţa sistemului de producţie integrată de grafică de sport şi ştiri ORAD.

6. Se aprobă acordarea unor ajutoare materiale, conform Anexei nr. 6 din Contractul Colectiv de Muncă la nivel de unitate în vigoare, unui numar de 3 salariaţi ai SRTV care au solicitat acest lucru şi care se încadrează în prevederile CCM.

7. Se aprobă Raportul SRTv pentru anul 2013, conform documentelor anexate, cu completările solicitate în şedinţă, depuse de membri CD şi a Dept. Minorităţi până joi, 10 aprilie 2014, ora 16.00.

Biroul Executiv al SPUSTv