În Ateniţia Conducerii SRTv

Sindicatul pentru Unitatea Salariatilor din Televiziune cere de urgenta stoparea acestui proces absurd si ilegal de selectie pe care actuala conducere (ILEGALA) a Televiziunii Romane se incapatineaza sa il continue. Conducerea abuziva a SRTV isi permite in continuare sa isi bata joc de angajati si sa publice toate datele referitoare la procesul de concediere colectiva in zile si la ore care dovedesc inca o data ca angajatii Televiziunii sint desconsiderati.

Este inadmisibil modul in care in noaptea de simbata spre duminica, la miezul noptii, sint strecurate pe site-ul intern al TVR toate documentele legate de procedura de selectie.

Este rusinos sa ii ceri unui angajat onest al TVR sa faca el insusi o cerere prin care sa fie de acord cu un proces la capatul caruia il poate astepta un preaviz si o concediere colectiva.

Domnul Claudiu Saftoiu isi permite sa ne caracterizeze ca fiind incompetenti si sa ne acuze ca primim banii degeaba in timp ce domnia sa face turul canalelor media in incercarea de a-si salva postul pus acum in pericol.

Salariatii TVR s-au saturat, domnule presedinte, ca de fiecare data la conducerea SRTV sa fie desemnati doar politicieni preocupati de propria lor imagine si care nu au nici cel mai mic sentiment fata de Televiziunea Romana. In timp ce la TVR activitatea este oprita prin ordinele conducerii, dumneavoastra mergeti la o emisiune a unui trust concurent ( dar apropiat politic de convingerile si interesele partidului din care ati facut parte pina acum 3 luni ) si va laudati cu sacrificarea a 900 de oameni pe altarul propriei imagini.

SPUSTV va anunta ca paharul rabdarii noastre este deja plin si ca in zilele urmatoare va initia toate actiunile legale pentru a opri acest macel.

Nu sintem impotriva restructurarii, nu ne opunem nici unui proces menit sa refaca imaginea si finantele Televiziunii Romane insa ultimele actiuni ale dumneavoastra ne-au convins ca nu sinteti omul potrivit. Bruma de incredere pe care ati avut-o probabil la inceputul mandatului dumneavoastra s-a risipit in momentul in care ne-ati tratat ca pe niste subordonati incompetenti.

Acesti subordonati va cer acum sa plecati si sa ii lasati pe cei care se pricep sa repare ceea ce dumneavoastra si ultimele conduceri incompetente ale SRTV au provocat adica dezastrul financiar al institutiei.

Biroul Executiv SPUSTV