COMUNICAT 15 februarie 2013

În şedinţa Biroului Executiv a SPUSTV din data de 15.02.2013 care s-a desfasurat in prezenta a 14 membri s-au stabilit urmatoarele:

1. Termenul limită pentru depunerea înscrierilor privind acţionarea în judecată a SRTV a membrilor noştri de sindicat disponibilizaţi este de 28 FEBRUARIE 2013;

2. Susţinerea financiară a SPUSTV privind concedierea colectivă a fost validată de catre Biroul executiv al SPUSTV NUMAI IN CAZUL ÎN CARE SE ÎNCHEIE UN CONTRACT CU AVOCATUL AGREAT DE SPUSTV.

3. S-a respins contestaţia formulată de d-na Ramona Moroşanu Săseanu, preşedinte al Filialei Teritoriale CRAIOVA, în legatură procesul de votare privind comisia de negociere a CCM .

4. S-au renumărat voturile exprimate de toate filialele privind membri participanti la comisia de negociere a CCM şi s-a admis ca voturile exprimate de catre filiala de la TG. MURES să fie validate.

5. S-au validat voturile exprimate de toate filialele teritoriale ale SPUSTV de către Biroul Executiv reprezentanţii desemnaţi fiind: Daniel Radivoi, Mădălin Popa şi Edit Berecki;

6. S-au validat voturile exprimate de către colegii din BUCUREŞTI pentru componenţa comisiei de negociere fiind alcatuită din: Dragoş Bocanaciu, Iulian Bărăscu, Victor Chivu, Pap Csongor, Mihaela Woitovict - titulari, Anca Marchidan şi Valentin Budeanu - supleanţi.

BIROUL EXECUTIV