COMUNICAT

Astazi, 28.03.2014 a avut loc Adunarea Generala Extraordinara a SPUSTV cu urmatoarea ordine de zi:

1. Intalnire consultativa cu domnul Stelian Tanase, Director General Interimar privind situatia actuala a SRTV;

2. Informare cu privire la declansarea si parcurgerea procedurii jurisdictionale avand ca obiect obligarea angajatorului la majorarea salariului de baza cu indicii de crestere a preturilor de consum, comunicati de catre INS, raportat la salariul de baza aferent perioadei 2008-2011 si primului trimestru al anului 2012;

3. Alegeri pentru completarea Biroului Executiv al SPUSTV, pentru functiile de prim-vicepresedinte si responsabil al Comisiei Sport-Turism;

4. Prezentarea executiei bugetare pentru anul 2013;

5. Propunerea si inaintarea spre aprobare a proiectului de buget al SPUSTV pentru anul 2014;

6. Diverse.

In deschiderea sedintei, domnul Stelian Tanase a prezentat situatia extrem de dificila in care se afla institutia si demersurile pe care domnia sa le face la factorii de decizie politica pentru salvarea TVR. Ne-a informat ca se doreste ca in cateva zile sa se numeasca un nou CA care sa-si asume solutiile necesare iesirii din criza.

S-a hotarat, in conformitate cu disponibilitatile financiare ale SPUSTV, ca participarea sindicatului la cheltuielile de judecata sa fie in cuantum de 74 de lei, dintr-un total de 124 de lei, urmand ca fiecare membru de sindicat care a mandatat SPUSTV in demersul judiciar, sa contribuie cu 50 de lei la aceste cheltuieli.

La Adunarea Generala au fost prezenti Ion Popescu, si Ion Albu, Presedinte si respectiv vicepresedinte al Confederatiei Meridian, care si-au aratat disponibilitatea in acordarea intregului sprijin pentru viitoarele actiuni sindicale ale SPUSTV.

In urma voturilor exprimate, functiile din Biroul Executiv al SPUSTV au fost completate cu Mihaela Woytovict, pentru pozitia de prim-vicepresedinte si Horatiu Ionescu ca responsabil al Comisiei Sport-Turism.

Biroul Executiv al SPUSTv