SCRISOARE DESCHISA DOMNULUI STELIAN TANASE

    Domnule Stelian Tanase,

Astăzi, 23 mai 2014, în demersul nostru de a deschide calea către un dialog constructiv cu dumneavoastră, ați fost invitat în sedinta Consiliului Director al SPUS TV.

Din păcate, atitudinea dumneavoastră inadecvata a făcut din acest demers un eșec!

În afara de faptul ca nu ați reușit sa explicati coerent motivele pentru care ați solicitat măsura reducerii timpului de lucru de la 5 la 4 zile pe săptămâna, cu reducerea corespunzatoare a salariului v-ați permis, în casa noastră, să ne faceți vinovați de dezastrul financiar în care se zbate Televiziunea Publica acum.

Mai mult decât atât, la reacția virulenta a unui membru din conducerea SPUS TV la aceasta afirmatie, v-ați permis să-l dați afara din sala!

INACCEPTABIL!!!!

Domnule Stelian Tanase, Televiziunea Publica este în aceasta situație din cauza celor care au fost în functia pe care vremelnic o ocupați și dumneavoastră! Și va ajunge și mai rău de atât în vremurile viitoare! De ce? Incoerenta manageriala a dus la dezastru! Iar domnia voastră demonstrati prin excelentă aceasta „calitate”!

Nu va permitem să ne faceți vinovați de greșelile și incompetenta voastră! Nu va permitem să ne incalcati drepturile și să ne mai și jigniti!

Ați demonstrat în cele 5 luni de despotism o totala lipsa de respect fata de institutia Dialogului Social! Ați ocolit cu viclenie întrebările incomode, ați aruncat noroi pe munca noastră și acum încercați să ne faceți sa credem ca sunteți un erou! Ați nesocotit angajații și munca lor, ați căutat soluții la-ndemana și fără asumare ...cam atât ați făcut! Altfel ...nimic!

Și chiar va așteptați sa ne primim tăcuți „pedeapsa” ?

EI BINE, NU!

Domnule Stelian Tanase, va invitam politicos sa plecați acasă!

Consiliul Director al SPUS TV